Izlet prvošolčkov

Učenci 1. razreda so sami zapisali o učni ekskurziji (izletu).

Svit Sambolec

Včeraj smo šli na izlet v Hermanov brlog. Šli smo z avtobusom. Ko smo prišli, smo imeli malico. Potem smo šli v eno sobo. V sobi so bile igrače. Nato smo šli gledat, če je Herman doma. Izvedeli smo, kateri medved je najstarejši. Potem smo šli v vesolje. Nato smo izdelali dinozavra. In nato smo si kupili spominke. Izlet mi je bil zanimiv.

Nial Nudl Šipek

Včeraj smo odšli na izlet z avtobusom. Ko smo prispeli, smo najprej jedli. Potem smo začeli raziskovati. Potem smo  izdelovali dinozavre. Na izletu mi je bilo najbolj všeč, ko smo malicali.

Jaka Gselman

Včeraj smo šli na izlet v Hermanov brlog. Šli smo z avtobusom. Ko smo prišli, smo pomalicali. Nato smo šli v eno sobo. Tam so bile igrače. Sedli smo se na klop. Najbolj mi je bilo všeč delati dinozavra.

Katarina Jug

Včeraj smo šli na izlet z avtobusom v Celje. Ko smo prišli v Celje, smo hodili do muzeja. Tam smo imeli malico. V muzeju smo videli Hermana, igrače. Izdelala sem dinozavra. Na izletu mi je bila najbolj všeč malica.

Jan Fekonja

Peljali smo z avtobusom v Celje. Peš smo se odpravili do muzeja. Tam smo imeli malico. Najprej smo se odpravili v brlog Hermana. Videli smo igrače. Na polici so bili medvedi. Najbolj mi je bilo všeč, ko smo se lahko igrali banko.

Jure Dvoršak

Včeraj smo odšli na izlet z avtobusom. Ko smo prispeli v Celje, smo se najedli. Potem smo začeli raziskovati. Nato smo šli delat dinozavre. Na izletu mi je bilo najbolj všeč, ko smo jedli.

Jannie Božek

Na izlet smo se peljali z avtobusom v Celje. V Celju smo šli peš v muzej. V muzeju smo videli igrače.

Pia Črnčec

Včeraj smo šli v Hermanov brlog. Delali smo dinozavre. Jedli smo malico. Najbolj mi je bilo všeč, da smo jedli sladoled.

Julija Bedič

Včeraj smo šli na izlet. Peljali smo se z avtobusom v Celje. Ko smo prišli v muzej, smo imeli malico. Potem smo šli v eno sobo, ki je imela dosti igrač in nekaterih smo se dotaknili.  Najbolj mi je bilo všeč, ko smo jedli.